Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΤΑΙ
Ψιτ, εσύ που μας ζαλίζεις ακόμη με την πιπίλα του ευρωπαίου δημοκράτη που είναι ασφαλής και διάγει βίον ειρηνικό, τρεις απλές υπενθυμίσεις:

1. Όραμα της Ευρώπαϊκής Ένωσης είναι να δημιουργήσει συνθήκες Κίνας στα φτωχά μέλη και ΗΠΑ στον σκληρό πυρήνα, για να παραμείνει "ανταγωνιστική", ήτοι για να συνεχίσουν να τρώνε καλά οι μονοπωλιακοί όμιλοι και στην "κρίση", όπως τρώγανε και στην "ανάπτυξη". Κοινωνικά κράτη και τέτοιες αηδίες του Βίσμαρκ και του Αντενάουερ ξεχάστε τα. Ήταν για αφελείς που πηδούσαν το τείχος να ζήσουν το όνειρο της Δύσης.

2. Η Ευρωπαϊκή Ένωση απροκάλυπτα προκάλεσε τον πιο αιματηρό πόλεμο στην Ουκρανία από την εποχή της ναζιστικής εισβολής στη δεκαετία του '40. Ακόμη και λοβοτομημένος ευρωπαϊστής βλέπει ότι αν δεν είσαι έτοιμος να μπεις στην ευρωπαϊκή οικογένεια, υπάρχει και η τζιχάντ η ευρωπαϊκιά, με μπροστάρηδες τα ναζιστικά αποβράσματα.

3. Αν θεωρείς ότι η Ελλάδα δεν έχει παραγωγική βάση, σκέψου ποιο είναι το χρονικό διάστημα που η παραγωγική βάση ισοπεδώθηκε. Αν ακούς τον Τζήμερο που σου γανώνει το μυαλό με τη διαφθορά και τον κρατισμό που δεν άφησαν την Ελλάδα να αναπτυχθεί, δες την ανάπτυξη της Βουλγαρίας και της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας και θυμήσου ποιος αφήνει τον Χριστοφοράκο να βολτάρει στο Μόναχο και για ποιον προφανή λόγο.

Δίδαγμα: Όποιος εξακολουθεί να μιλάει για Ευρώπη της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας σε λίγο θα μοιάζει με την Λουκά. Βεβαίως, ελλοχεύει ο κίνδυνος της Ευρώπης των Λαών με την Λούκα. Έχει πολλά ποδάρια ο ευρωκαπιταλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου