Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ

O μεσήλικας με τα μειλίχια, αλλά και αποφασιστικά, μάτια μόλις είχε τελειώσει το άρθρο καταπέλτη για τον Πούτιν, τον Στάλιν, τους ρωσόφιλους Έλληνες, την ανάγκη των Ουκρανών για ΔΝΤ, ΕΕ, Διαφωτισμό.

"Τι σκατά γράφω; Αφού είμαστε λαός ουρακοτάγκων, που ακόμη και σήμερα οι σταλινικοί του κουκουέ θα έπαιρναν πάνω από 10%, αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑς να εκτονώνουν ανέξοδα τις μαρξιστικές εμμονές τους".

Με έναν αναστεναγμό ματαιότητας ετοιμάστηκε να κλείσει το λάπτοπ, όταν του ήρθε νιουζλέτερ από το σάιτ των Νιου Γιορκ Τάιμς. Το άνοιξε αμέσως και μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια του γούρλωσαν. Οι αμερικάνοι ρεπόρτερ έγραφαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη άμεσης ρωσικής ανάμειξης στην εξέγερση των ρωσόφιλων ανατολικών επαρχιών. Έλεγαν, μάλιστα, για τον απαρχαιωμένο οπλισμό των ανταρτών και την απουσία Ρώσων παραστρατιωτικών από τις μονάδες με τις οποίες ασχολήθηκαν.

Ο πρώην επικεφαλής του ΙΣΤΑΜΕ έριξε ένα βροντώδες γαμωσταυρίδι. Μόλις πριν λίγα λεπτά έγραφε στο άρθρο του για την αδυναμία των Ελλήνων να κατανοήσουν την ουσία της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ενώ τα περί διαφωτιστικού πάθους του ουκρανικού λαού τα τεκμηρίωνε με αναφορές στον Πούτιν, την απολυταρχία του και "τα υπερσύγχρονα αυτόματα" των εξεγερμένων.

"Κάποιος πρέπει να πει σ'αυτά τα αρχίδια στη Νέα Υόρκη να μην μπλέκονται στα πόδια μου".

Ο εν εξάλλω αριστερός σχημάτισε τον αριθμό του Λευκού Οίκου. Χωρίς περιστροφές, είπε κοφτά "I wanna talk to comrade Obama".


1 σχόλιο:

  1. Επειδή τυχαίνει να είμαι κοντοχωριανός με τον εν λόγω κύριο/"σύντροφο", να ενημερώσω τους αναγνώστες ότι, από ό,τι λένε οι πηγές μου, οι γονείς του ήταν αντάρτες/ΚΚΕδες (σταλινικοί/ξεσταλινικοί... Δεν ξέρω ακριβώς.)
    Μάλιστα, οι "πηγές" μου εξέπλαγησαν όταν είδαν το γιο των 2 αυτών ανθρώπων να είναι πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ...

    Ο ίδιος, από ό,τι διαβάζω στο διαδίκτυο, ήταν μέλος της (σταλινικής;) ΚΝΕ και μετά πήγε να σπουδάσει κοινωνιολογία στη σοσιαλιστική Βουλγαρία. Φαντάζομαι εκεί θα διδάχτηκε για τις "μαρξιστικές εμμονές"...

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή