Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΗΞΕΡΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ.

Σταματίνα Κανελλοπούλου, εργάτρια, 21.


Επί (εκδημοκρατισμένου-μεταχουντικού) Καραμανλή σκότωναν τον Κουμή και την Κανελλοπούλου και ο Καρλομάγνος από τας Σέρρας έλεγε ότι μας κάνει Ευρώπη. 
Ο Ανδρέας φανερά έφτιαχνε το πιο σάπιο καπιταλιστικό μόρφωμα στην Ευρώπη και έλεγε ότι οι αγώνες (του ΕΑΜ) τώρα δικαιώνονται. 
Ο ζωντανός φόβος του Χάρου έλεγε ότι θα πολεμήσει τον κρατισμό και έκανε τους καραμανλικούς να βρίζουν, γιατί όλα περνούσαν από την μικρή εξερευνήτρια. 
Ο Σημίτης είπε ότι θα γίνουμε κανονική Ευρώπη και πήραν να γέρνουν και τα ευρωπαϊκά υποβρύχια. 
Ο Κωστάκης είπε ότι θα επανιδρύσει το κράτος και βολεύτηκαν και οι τελευταίοι ΔΑΠίτες στο επανιδρυμένο κράτος με τις ευλογίες των παλαιοπασόκων, ενώ το επικοινωνιακό κομμάτι της επανίδρυσης ανέλαβε ο υπουργός-φοιτητής Θοδωρής. 
Ο Γιωργάκης είπε ότι ξέρει ποδήλατο και πήγε να βάλει εν κινήσει την αλυσίδα. 

Όλα αυτά τα ήξερε, τα έλεγε και τα καταλάβαινε ο τελευταίος αγρότης με το επιδοτούμενο μπαμπάκι, αλλά και ο εφοπλιστής με τα επιδοτούμενα δρομολόγια στην άγονη γραμμή. Από κεκτημένη ταχύτητα, ή μάλλον, επειδή δεν ξέρουμε να κάνουμε κάτι άλλο, ακούμε και τον Αντώνιο, τον ερημίτη να μας λέει ότι θα μας βγάλει από την έρημο. Τελευταία ελπίς ο Αλέξης. Μετά, ενώπιος ενωπίω, που λέει και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μετά, έχει άδικο το ΚΚΕ, όταν λέει ότι δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Θέλει πολλή δουλειά ακόμη, όχι όμως απαραίτητα πολύ χρόνο.

Υπάρχουν δεκαετίες στις οποίες τίποτα δεν συμβαίνει και υπάρχουν εβδομάδες στις οποίες συμβαίνουν δεκαετίες.
Β.Ι. Λένιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου