Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ


Τα παιδιά τους πρέπει να δουλεύουν από τα 12 στο Πακιστάν, για να ζήσουν την οικογένειά τους. Αυτό λέγεται ρεαλιστικός ανθρωπισμός των πολυεθνικών. Επενδύσεις-θείο δώρο. Κάποτε θ'  αναπτυχθεί και η Οικονομία τους και θα βλέπουν κι αυτοί από την τηλεόραση και το ίντερνετ άλλα παιδιά να δουλεύουν από τα δέκα και θα θλίβονται, ξέροντας όμως ότι κάποτε θα γίνουν κι αυτοί ανεπτυγμένοι. 


Κάποτε θα έχουν σκοτωθεί αρκετά παιδιά κάτω των δέκα στην Παλαιστίνη ώστε να μην υπάρχει πλέον απειλή αποσταθεροποίησης στη Μέση Ανατολή, καθότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα και ως εκ τούτου ένοπλη διεθνής παρέμβαση αποκλείεται. Τότε όλοι οι ανεπτυγμένοι, παλιοί και νέοι, θα βλέπουν άλλα παιδιά να σκοτώνονται σε αποσταθεροποιημένες περιοχές και θα θλίβονται, ζητώντας λήψη άμεσων στρατιωτικών μέτρων, για να σταματήσει το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.




1 σχόλιο:

  1. Λιτός κι απέριττος.
    Πάντοτε ήταν βάρβαροι, μα τώρα το έχουν παρακάνει. Βομβαρδίζουν από παντού, τα πάντα και τους πάντες. Η Γάζα χθές πάλι κομμάτια. Κι ο ΟΗΕ παρακαλεί εκεχειρία. "Καλέ μη, θα σας μαλώσω. Ντα-ντά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή