Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΩΦΘΗ ΡΙΠΤΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.


Η σημερινή φάση με Στρατούλη να παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ως κομισάριος Οικονομικών που δημεύει τις ιδιωτικές καταθέσεις (γενικώς) είναι ενδεικτική του πού θα το πάνε.

"Έρχονται οι κομμουνιστές να μας πάρουν τις καταθέσεις (τα σπίτια τα πρόλαβαν άλλοι)".
"Η βία του ΣΥΡΙΖΑ δίνει άλλοθι και νομιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή".
"Ξέρετε ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας με θέσεις αντίστοιχες με αυτές του Χότζα";
"Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνέδραμαν αυτούς που έκαψαν την Αθήνα και μπορεί να έριξε κι ο Παπαδημούλης καμιά μολότοφ με καλυμμένο το μουστάκι".
"Πέντε οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύτηκαν στο φέισμπουκ τους βαρυπενθούντες με τα κεράκια στο Αττικόν".
"Ο Λαφαζάνης έξυνε τ' αρχίδια του, όταν του έθετε ερωτήσεις ο Μπάμπης Παπαδμητρίου στο δελτίο του ΣΚΑΪ".
"Ο Τσίπρας δε μιλάει καλά Αγγλικά, ενώ δεν έχει τελειώσει Κολλέγιο (ούτε καν το wanna be Κολλέγιο, Μωραϊτη)".

Χωρίς να είμαι μάντης, νομίζω ότι όλα αυτά μάλλον θα δώσουν αέρα στα πανιά του συμπαθούς νεαρού οπορτουνιστού πατέρα (να σου ζήσει το μωράκι , Αλέξη). Είναι εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλπάζει. Οι πιο τσάκαλοι από τους Πασόκους στα υπουργεία ήδη ξεσκονίζουν κάτι παλιά μαρξιστικά βιβλία από τα φοιτητικά τους χρόνια (όσοι ξέρουν ανάγνωση, εννοείται), ενώ ο κάθε πικραμένος περιμένει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑΣ να του λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης, με τον ίδιο, βέβαια, να κάθεται στον καναπέ και να βλέπει τη σωτηρία του, με τον Αλέξη πιλότο στο Σούπερ Πούμα της "απαλλαγής από το μνημόνιο". Πόσοι δεν είναι αυτοί που βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο Ανδρέα και το ολοκαίνουργιο ΠΑΣΟΚ του 1981;

Θα μου πει κάποιος, γιατί, ρε φίλε, προδικάζεις την εξέλιξη του φερέλπιδος Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς; Δεν προδικάζω, αλλά δεν μπορώ να κλείσω και τα μάτια μου στα προφανή. Τέλος πάντων, ας μην είμαστε μίζεροι κομμουνιστές. Ας πιούμε μία παγωμένη μπύρα στην υγειά του Αλέξη. Αυτός ο μήνας του ανήκει. Από τον επόμενο βλέπουμε.

ΥΓ. Από φίλη συνασπίστρια έλαβα το παρακάτω ως διόρθωση και το παραθέτω αυτούσιο (Γεια σου Άννα).
"Ωραίο το blog σύντροφε. Το μωρό μας είναι δυο χρονών, αυτό που είδατε ήταν ξένο μωρο. Απλά του το δωσαν να το αγγίξει. Σε δυο μηνες θα κανει καινουριο παντως. Ευχομαι να γεννησει παραμονη των εκλογων"

3 σχόλια:

  1. Ή όπως έλεγαν οι αρχαίοι, ώφθη χειρουργών. Και αυτό πάει σε πολλούς των φετινών εκλογών είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κουμπαρο-σύντροφε,
    τώρα μόλις είδα αυτό το post μαζί με την απάντηση της Άννας και θέλω να προσθέσω τα εξής:
    Καταρχήν απορώ γιατί ένας καθαρόαιμος και άσπιλος κομμουνιστής ξοδεύει το χρόνο του για να ασχοληθεί με τον αποκαλούμενο "Αλέξη";
    Υποτίθεται ότι μόνο τα αστικά κόμματα είναι προσωποκρατικά και δεν έχουν ή ουσιαστικά δεν εφαρμόζουν κανένα πρόγραμμα. Τα τελευταία εκτελούν απλώς τα πληρωμένα τους συμβόλαια και καιροσκοπικά ωθούν στην κλοπή του πλούτου του Λαού!
    Επίσης, η ηγεσία του ΚΚΕ έχει επανειλημμένα δηλώσει, σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά ένα ακόμη από τα δημιουργήματα της αστικής τάξης προκειμένου να καθυστερήσει τη σοσιαλιστική επανάσταση που υποθέτω ότι το Κόμμα θα πρέπει να προετοιμάζει συνεχώς εδώ και τόσες δεκαετίες.
    Άλλωστε, νομίζω ότι ήταν απολύτως σαφές, στην τελευταία "ορθόδοξη κομμουνιστική" ανακοίνωση, ότι η ίδια η Νέα Δημοκρατία είναι που ενισχύει επίτηδες το ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει αποφασίσει ότι αυτός τη βολεύει σαν αντίπαλος ώστε να διαιωνίσει την καταπίεση του λαού! Έτσι δεν είναι;
    Οπότε γιατί η ηγεσία του ΚΚΕ και εσύ ειδικά ανησυχείτε;
    Αφού είναι μοιραίο ότι όλα τα αστικά κόμματα κάποια στιγμή θα αυτοκαταστραφούν, δεν απαιτείται παρά μόνο λίγη επαναστατική υπομονή!
    Διονύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dion, το αντικειμενικό είναι η θεμελιώδης προϋπόθεση, για να εκδηλωθεί το υποκειμενικό, δε συνιστά όμως κατάργησή του. Όταν γίνω μέλος του κόμματος, θα μπορέσω να απαντήσω και εξ ονόματός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή