Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ

Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έχω μία αμφίθυμη σχέση. Από τη μία, τον έχω ταυτίσει με τις ευτυχισμένες παιδικές μέρες, τότε που τον έβλεπα (μαυρόασπρο) να πηγαινοέρχεται στην Ευρώπη, μαχόμενος για την ένταξη, λίγο μετά το Λούνα Παρκ και λίγο πριν το Χαβάη 5-0. Από την άλλη, βεβαίως, σιχαίνομαι την αγιοποίησή του. Στιβαρός ηγέτης, Εθνάρχης, παράγων σταθερότητας κ.ο.κ. Εγώ έχω να πω το εξής:
1. Είναι ή δεν είναι αυτός που έβαλε τη σφραγίδα του στη διαμόρφωση της πόλης των Αθηνών από τις δεκαετίες ΄50 και ΄60; Αν βρίσκουμε, βέβαια, την Αθήνα ειδυλλιακή, άκυρη η ερώτηση.
2. Ο λογαριασμός που πληρώνουμε, δεν είχε προαναγγελθεί από κάθε νορμάλ οικονομικό αναλυτή και πολιτικό, εντός κι εκτός Ελλάδος, όταν μας έβαζε στην ΕΟΚ; Αν, βέβαια, για όλα φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου, πάλι πάω πάσο.

Είστε κάτοχος διαμερισμάτων με αντιπαροχή; Έχετε αξιοποιήσει δεόντως τις κοινοτικές επιδοτήσεις, ενισχύοντας τις ελβετικές τράπεζες; Είστε από την Πρώτη Σερρών; Είστε από αυτούς που τους έπαιρναν τηλέφωνο , για "να γράψουν κάτι για τον Πρόεδρο"; Αγνοήστε την παρούσα ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου