Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΑ, ΑΛΕΚΟ

Σήμερα έμαθα ότι εκπονείται μελέτη για τη συγχώνευση κάποιων ΔΕΚΟ, προκειμένου να εξοικονομηθεί δημόσιο χρήμα. Εν μέσω οικονομικής κρίσης η εταιρεία που έχει αναλάβει τη δουλειά θα πάρει 20.000.000 ευρώ. Ευτυχώς ο Αλέκος (ο Παπαδόπουλος ντε) δεν είναι ακόμη, νομίζω, σε θέση να ενημερωθεί για τις εξελίξεις, που βεβαίως δεν είναι εξελίξεις, αλλά η απρόσκοπτη συνέχιση των όμορφων ηθών και εθίμων της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. 
Όπως έλεγα και σε αυτόν που μου έδωσε τη σχετική πληροφορία, τα ελληνοπρεπή λαμόγια, που κινούνται στους διαδρόμους των υπουργείων ανεξαρτήτως υπουργών και πρωθυπουργών (αυτοί έρχονται και παρέρχονται, άσε που κάποιοι είναι και τίμιοι), είναι έτοιμα να βουτήξουν και την τελευταία δόση του δανείου σωτηρίας και να απέλθουν μέχρι νεωτέρας. Της νεωτέρας δε νοουμένης ως νέων εποχών ένδοξης βούτας, σε δραχμές όμως πλέον. 'Αντε, να θυμηθούμε βρε και τα παλιά.

1 σχόλιο:

  1. Να προσέχουν οι κύριοι της κυβέρνησης διότι από την κατάθλιψη (κατάσταση όπου αυτοί μας έριξαν), θα περάσουμε στη φάση της απόγνωσης, οπότε καλύτερα να μάθουν κρύβονται γιατί θα τους πάρουμε στο κυνήγι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή