Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΚΑΪ


Άψογα τα παλληκάρια του ΣΚΑΪ. Είχαν την ξανθιά στη μέση και μας μπουμπούνισαν τα γνωστά νεοφιλελεύθερα φληναφήματα. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι διάνθισαν τη σοβαροφανή τους ανάλυση με έναν ιδιότυπο λυρισμό, που θα τον ζήλευε και ο φον Μαζόχ. "Θα υπάρξει πόνος" έκοβε ο Παπαχελάς, "Καλό είναι αυτό" έραβε ο Παπαδημητρίου. Αφού παρουσίασαν το σύνολο των ιθαγενών ως τεμπελχανάδων απατεώνων που εκμεταλλεύονταν μέχρι τώρα την αφέλεια των Γερμανών και λοιπών δουλευταράδων Ευρωπαίων, έκλεισαν με μία τυπική Παπα(ρο)χέλεια κορώνα "Ή γινόμαστε Βουλγαρία μισθολογικά ή επιλέγουμε το δρόμο του Τσάβες". Πάντως το Καράκας είναι πολύ πιο όμορφη πόλη από τη Σόφια.
ΥΓ. Είναι εμφανές ότι όλοι οι παραπάνω αυτοϋπονομεύονται ως σοβαροί αναλυτές από το βλαχοαγγλικό λογότυπο του καναλιού. Άκου "Σκάι".

5 σχόλια:

  1. Φερέφωνα του κεφαλαίου, μια κακή μίμηση του BBC, όπου - και αυτοί - δίνουν βήμα σε κατευθυνόμενους δημοσιογράφους ("και καλά") σχολιαστές που στρώνουν ... και οι άλλοι (βλέπε την εκάστοτε κυβέρνηση) μας την καρφώνουν.

    Υ.Γ. ... και επειδή τώρα βλέπω "ράδιο αρβύλα" ... : γιουουουργιααα ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει λόγος σοβαρός και σκοπός που έπαιζε έντονα τα οικονομικά και τα επιχειρηματικά ακόμη και πριν την "κρίση". Με την "κρίση" συνέβη απλώς η μεγάλη χούντα να προλάβει να εκδηλώσι την Επανάσταση. Ο Αλαφούζος πιστεύει ότι είναι καλός άνθρωπος επειδή πιστεύει στην οικονομία -μυαλό είναι αυτό και χάνεται. Δε βαριέσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σκάι και πλαντάζει" Πάντως θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι είναι πρωτοπόροι για τα ελληνικά δεδομένα, αφού εισήγαγαν τη μεταγλώτιση στα δελτία ειδήσεων -κάτι σαν λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα, μόνο που στη θέση της Εσμεράλδας έχουν την Μέρκελ, ας πούμε. Μεταγλωτισμένες (άρα φτηνές) ειδήσεις, σχολιασμός από τους φωστήρες της Καθημερινής (τζάμπα πράμα), χιούμορ της οκκάς από τους Ελληνοφρενείς, μπόλικα φτηνά ντοκυμαντέρ και ριάλιτι -αυτό δεν είναι Σκάι, Τσίπης Τσάνελ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο Μ.Β. ώς είθισται! Πάντως ως νέος blogger είχα την απορία πού θα έβρισκα έμπνευση για να γράφω κείμενα σε καθημερινή βάση. Τελικά,αρκεί να βλέπεις τις μούρες των δελτίων στις 8 για να εξασφαλίσεις υλικό για δέκα αναρτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένας οργισμένος, 17χρονος Αντώνης15 Μαΐου 2010 στις 5:05 μ.μ.

    ...Όταν ο λόγιος γίνεται καυστικός, ο οργισμένος βρίσκει δικαίωση!... Πολλά ακόμη συγχαρητήρια, η μια ανάρτησή σας καλύτερη απ' την άλλη!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή